Kurt Johannessen – performance 19. juni 2019

Under workshopen ORD og STED, den 19. juni hadde Kurt Johannessen sin performance «Filosofiske undersøkelser, av Ludwig Wittgenstein», i restene av et nedrast båtnaust ved stien langs Eidsvatnet, mot Wittgensteins båtplass og sti opp mot Wittgensteins hus. I løpet av de ca. 3 timer performancen varte ble en norsk utgave av det filosofiske verket «Filosofiske undersøkelser», skrevet av Wittgenstein, omdannet til en fysisk form. Performancen ble bare sporadisk sett av forbipasserende.

Noen glimt fra performancen:

Et siste blikk mot båtformen.

På svøm mot båtplassen til Ludwig Wittgenstein.

Ved båtplassen fikk en del turister se Johannessen komme svømmende og gå i land.

 

Alle foto: Aud Marit Skarrebo Holmen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *